Hirdetés

Az új AMD A sorozatú APU-khoz igazodik a CyberLink



|

3,6-szoros gyorsítás videokódoláskor és szerkesztéskor az ingyenes frissítéssel.

Hirdetés

Sokat profitálhatnak az új AMD A sorozatú APU-kkal szerelt laptopok és asztali gépek tulajdonosai abból az ingyenes frissítésből, melyet most ad közre a CyberLink. A szoftvergyártó a videoszerkesztő (PowerDirector), a médialejátszó (PowerDVD), a médiakezelő (MediaShow) és a konverziós szoftver (MediaEspresso) képességeit terjeszti ki a második generációs AMD APU-k adottságaira alapozva. A felsorolt alkalmazások megtalálhatók a gyártó MediaSuite csomagjában is, aminek tesztjét hamarosan olvashatják a PC World júniusi számában.

 

 

A PowerDirector 10 ismert otthoni videoszerkesztő, mely számos olyan effektust tartalmaz, mely kihasználja a GPU képességeit. Ezentúl az AMD új A-sorozatú APU-ját is teljes mértékben képes bevetni az effektusok leképezése, a lemez vagy video állomány elkészítése során. A gyártó 3,6-szoros sebesség növekedést ígér a tisztán szoftveres üzemeltetéshez képest (vélhetően a legerőteljesebb, A8 APU-val számolva). Hasonló arányban százmíthatunk gyorsulásra a MediaEspresso 6.5 használatakor, azaz amikor média anyagainkat modern mobil lejátszó eszközökre (iPod, iPad, iPhone, Android alapú okostelefonok) konvertáljuk. A MediaShow szoftver sima működéséhez, diavetítéseihez is igénybe veszik az új AMD APU-k erejét, ahogy a PowerDVD-hez társuló DLNA Media Server is használja röpkódoláskor, mikor a DLNA kliensek számára fogadható formátumba önti az éppen lejátszandó anyagokat.

 

 

A frissítés teljesen ingyenes a CyberLink termékek utolsó generációjához, letölthető a CyberLink weboldaláról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.