Hirdetés

Az utolsó AMD Athlon 64 X2



|

A 6400+ jelölésű processzor lesz az utolsó az X2 családban.

Hirdetés

Jelenleg a leggyorsabb kétmagos asztali AMD processzor a 6000+, mely sebességben nem képes felvenni a versenyt az Intel Core 2 Duo E6850-nel, így a két processzor közötti teljesítményhézagot a 6400+ hivatott betölteni. Ez lesz az utolsó AMD processzor, mely a régi számozással kerül forgalomba, ez követően már csak az új típusjelöléssel ellátott modellek kerülnek ki a gyártósorokról.

 

A 6400+ 3,2 gigahertzes órajel és két megabájtos másodszintű gyorsítótár mellett csak 10-15 százalékkal lassabb, mint az E6850, ráadásul túlhajthatóság terén sem várhatunk kiugró teljesítményt. Ennek megfelelően az új AMD CPU ára is alacsonyabb (körülbelül 50-60 ezer forint) az E6850-nél, tehát a két központi egység nem tartozik egy kategóriába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.