Hirdetés

B szériás laptopok érkeztek a Leonovótól



|

A kis- és középvállalatok dolgos szereplői, valamint az otthoni munkavégzők állnak a kedvező árú notebookok célkeresztjében.

Hirdetés

A kifejezetten kis- és középvállalatoknak szánt Lenovo B575e laptop 15,6 hüvelykes kijelzővel és AMD E szériás, kétmagos APU processzorokkal érkezik. A gép otthoni munkára abszolút megfelel és a gyári specifikációk szerint az akkumulátora 6,5 órán át bírja. Az USB 3.0 portok segítségével a külső tárolóegységekre az adatok akár 5 GB/másodperc sebességgel másolhatók. A gép ergonomikus billentyűzettel rendelkezik, ami nem csak kényelmes, de csökkenti a félregépelés lehetőségét is.

 

 

A laptop állapotát a Lenovo Solution Center segítségével lehet figyelni, mely többféle kezelőpanelt egyesíti egy kezelőfelületen. A felhasználók itt ellenőrizhetik a laptopjuk teljesítményét, valamint annak hardveres és biztonsági állapotát. Ez a szoftvercsomag azok számára ideális, akik maguk végzik a gépek karbantartását.

Ezen felül a B575e kisebb méretű vállalkozások igényére szabott szolgáltatásokkal is rendelkezik. Ilyen például a technikai támogatás a személyi vagy üzleti felhasználók számára. Az Accidental Damage Protection segítségével a felhasználókat pedig elkerülhetik a különféle balesetekből adódó nem várt javítási költségeket. Az ADP fedezi a leejtett készülék, beázás, elektromos túlfeszültségből adódó meghibásodás vagy LCD képernyőben keletkezett kárt is.

 

 

A Lenovo B575e laptopok augusztus végétől, bruttó 109 000 forinttól lesznek elérhetőek Magyarországon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.