Hirdetés

Ballistix Tactical és Elite memóriasorozat a Crucialtől



|

Az új szériákkal elsősorban a tuningkedvelőket és a játékosokat célozzák.

Hirdetés

A Micron Technology bemutatta két új memóriasorozatát, amelyek az idei harmadik negyedévben kerülnek a piacra, a Crucial márkanév alatt. Mindkét széria a Ballistix családot erősíti majd, és elsősorban a tuningkedvelő felhasználókat és a játékosokat célozza.

 

A DDR2-es és DDR3-as rendszereket kiszolgáló modulok mindegyike fekete nyomatott áramköri lappal rendelkezik, illetve egy hűtőbordával, a hő megfelelő elvezetése érdekében. A Ballistix Elite sorozat, amely kizárólag DDR3-as memóriákat kínál majd, új fejlesztésű, magasított hűtőbordákkal és beépített hőszenzorokkal igyekszik a felhasználók kedvében járni.

 

A Ballistix Tactical és a Ballistix Elite szériák összességében DDR2-800, DDR3-1600, DDR3-1866, DDR3-2000 és DDR3-2133 típusú memóriákat kínálnak. A Micron Technology tervei szerint ezek mindegyike szeptemberben kerülhet a boltok polcaira.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.