Hirdetés

Bankkártya méretű szkenner az elhagyósoknak



|

Elvesznek a névjegykártyák? Digitalizáljuk be őket célszerszámmal.

Hirdetés

Bármilyen figyelemmel bánjunk a névjegykártyáinkkal, olyan nincs, hogy legalább egy-kettő ne tűnjön el az íróasztalunk rendezett káoszában. Az egyik legjobb módszer ezek kezelésére és megőrzésére, ha bedigitalizáljuk őket. Erre lehet megfelelő eszköz a PlanOn SlimScan SS100, mely méretben akkora, mint egy névjegykártya. Bármit képes beszkennelni, amit "bevesz a gyomra", legyen az apróbb blokk, fotó, szöveg, névjegykártya.

 

A 300 dpi-s felbontása mellett a beépített memórián 600 képet képes tárolni, színesben és fekete-fehérben egyaránt, mindezt 140 dollár megfizetése ellenében. Ez egyáltalán nem kevés, de aki szanaszét hagyja a dolgait, annak megkönnyítheti az életét. A csomagban megtalálható a kezeléséhez szükséges szoftver, és az USB kábel is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.