Hirdetés

Barebone nettopok a Shuttle-től



|

Két új, vékony, ventilátorok nélküli nettoppal jelentkezett a Shuttle Európában.

Hirdetés

A Shuttle Európában mutatta be az XS35-ös barebone nettopjának a 2.0-ás verzióját, amely meglehetősen vékonynak mondható, és nem utolsósorban ventilátorok nélküli üzemel. A mindössze 1,8 kilogrammos nettopok nagyon kompaktnak számítanak, csupán 25,2 x 16,2 x 3,85 centiméteresek.

 

A kétmagos, 1,8 GHz-es Intel Atom D525-ös processzorral szerelt gépek két DDR-800-as SO-DIMM foglalattal maximum 4 gigabájt memóriát támogatnak. A barebone képes befogadni továbbá egy 12,7 milliméteres optikai meghajtót, továbbá egy 2,5 hüvelykes HDD-t vagy SSD-t.

 

Az univerzális kártyaolvasóval, gigabites Ethernettel, 802.11b/g/n Wi-Fi-modullal és öt USB 2.0-ás porttal szerelt nettop az XS35V2 kódnévre hallgat, az Intel GMA 3150-es integrált grafikus vezérlőjét használja, D-Sub kimenettel rendelkezik, ajánlott nettó ára pedig 146 euró. Az XD35GTV2 ezzel ellentétben NIVIDIA ION 2 GPU-val érkezik, továbbá D-Sub és HDMI kimenetekkel. Ezért 198 eurót kell majd fizetni (adó nélkül).

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.