Hirdetés

Bárhol vetít az LG akkumulátoros projektora



|

Gyakorlatilag bárhonnan tud 80 hüvelykes képet vetíteni az LG PH450U.

Hirdetés

A projektorok többsége több szempontból sem alkalmas a tévékkel felvenni a versenyt. Az LG újdonsága mégis megpróbálja

Hirdetés

Az akkumulátorról működő LG PH450U-t nem kell a szoba hátuljába telepíteni, az ugyanis egy hordozható, ultra rövid vetítési távolságú (UST) projektor, ami már 33 centiméterről tud vetíteni. 

A kis méretek és az akku miatt egyszerűen hordozható, és gyakorlatilag bárhol, bármilyen felszínre lehet vele képet vetíteni. 

A gyártó ígérete szerint az energiaforrás 2,5 órát bír ki egy feltöltéssel, vagyis épp eleget, hogy a szabadban, a szomszéd házfalán mozizzon valaki. Bár a 450 lumenes fényerő nem sok, a kategória hasonló megoldásaihoz képest sokkal többet jelent. 

A PH450U 80 hüvelykes képet tud vetíteni, de sajnos csak 1280 x 720-as felbontásban. Ez egy 4K-s tévéhez képest nagyon rossz, de cserébe még egy kirándulásra is el lehet vinni, 650 dollárért cserébe, októbertől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.