Hirdetés

Bármilyen kütyühöz jók a Nintendo Joy-Con kontrollerek



|

PC-vel, Mac géppel és androidos kütyüvel is használhatóak.

Hirdetés

A Nintendo új konzolja többek között a Joy-Con kontrollerekkel hívja fel magára igazán a figyelmet. Maga a Nintendo Switch egy táblagép, amit menet közben és TV-re csatlakoztatva is használhatunk. A Joy-Con kontrollereknek is van több felhasználási lehetősége. 

Hirdetés

A tablet oldalára dokkolva, hagyományos kontrollerként összerakva vagy két kisebb gamepadként is bevethetőek. 

A napokban azonban arra is fény derült, hogy a Joy-Con a windowsos PC-ken, a Mac gépeken és az androidos eszközökön is használható. 

Mivel a kontrollerek Bluetooth segítségével kapcsolódnak a Switch-hez, ezért más eszközhöz is párosíthatóak ilyen formában. 

A készülékek ellenben két külön eszköznek látják majd a bal és a jobb oldali vezérlőt, tehát szükség lehet egy olyan appra, mint például Windowson a JoyToKey. Ezzel a gombokat a megfelelő funkciókhoz lehet rendelni, és PC-s játékoknál is bevetni a kontrollert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.