Hirdetés

Bármin használhatod a QPAD gamer egerét



|

A Microsoft Intellimouse 1.1 mintájára készült a rágcsáló.

Hirdetés

Megérkezett a QPAD DX-20-as egere, amely több szempontból is különleges. Ami a gyártót illeti, hét éve ez az első új forma, amit kidolgoztak. Ezen felül pedig a rágcsáló több felületen is gond nélkül működik, így szinte bármin használható. 

Hirdetés

A DX-20 külsejét a legendás Microsoft Intellimouse 1.1 ihlette. A szenzor sokat ígér, konkrétan azt, hogy egy az egyben képes követni a monitoros mozgás a valós fizikai mozgást. 

Mindez persze jó hír, elvégre biztos irányítást jelent a játékosoknak. 

A dizájnnak hála az egér jobb és bal kézzel egyaránt használható, mindkét helyzetben ergonomikus fogást garantál, fogási szokásoktól függetlenül. 

A tetszetős külső egyik legfontosabb része az alsó RGB LED, ami körben világítja meg az eszközt. Emellett a logó és a görgetőgomb is világít. 

A különböző funkciókhoz, profilokhoz és makrókhoz összesen hét programozható gomb van. A beállításokat egy belső memóriában tárolja az egér, driver nem szükséges semmihez. 

A rágcsáló ára 69 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.