Hirdetés

Bármit feltölt a HP intelligens hátizsákja



|

A laptopok mellett okostelefonokkal és táblagépekkel is boldogul a 22 400 mAh-s akkut rejtő HP Powerup Backpack.

Hirdetés

A HP a napokban állt elő az intelligens hátizsák ötletével, amely egy 22 400 mAh-s akkumulátort tartalmaz, és egyszerre tud feltölteni laptopot, táblagépet és okostelefont is. 

Hirdetés

Az elsőből maximum 17,3 hüvelykessel boldogul, az utóbbi kettőt háromszor és tízszer is fel tudja tölteni akár. 

A hátizsák támogatja a legtöbb HP laptopot, az androidos okostelefonokat és táblagépeket (az USB-C-t nem), illetve az iPhone és iPad modelleket. 

A HP Powerup Backpack beépített hőszenzort kapott, ami figyeli a hőmérsékleteket. A strapabíró kialakítás vízálló, és egy esőkabátot is rejt. 

A rossz hír az, hogy egy ilyen HP hátizsák 199,99 dollárba kerül majd, amikor október 1-től vihető lesz. Nagyon hasonlít egy korábbi projektje, amelyet az Indiegogo segítségével finanszíroztak meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.