Hirdetés

BDXL-képes külső Blu-ray-író az I-O Datától



|

A BRP-U6XE külső optikai meghajtó a 100 gigabájtos BDXL típusú lemezeket is támogatja.

Hirdetés

Az I-O Data legújabb külső optikai meghajtója a BRP-U6XE kódnévre keresztelt Blu-ray-író. Az újdonság 137 x 154 x 20 milliméteres, és USB 2.0-ás csatlakozón keresztül kapcsolhatjuk a gépünkhöz. Külön érdekessége, hogy támogatja a BDXL típusú lemezeket is (amelyek kapacitásukat tekintve elérik a 100 gigabájtot).

 

A beépített kábellel érkező meghajtóhoz a csomagban megtalálható a Corel WinDVD BD3D és a Nero Express Essentials szoftvercsomagja is. Az eszköz írási sebességei az alábbiak szerint alakulnak: 6x BD-R, 4x BD-R (három- és négyrétegű), 2x BD-RE, 8x DVD-R/+R és DVD+RW, 6x DVD-RW és duplarétegű DVD-R/+R, 5x DVD-RAM, 24x CD-R, továbbá 16x CD-RW.

 

Az I-O Data egy év garanciát vállal a BRP-U6XE meghajtóra, amelynek ára 233 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.