Hirdetés

be quiet! StraightPower Quad Rail 600W



|

A StraightPower extrém teljesíményadatokkal büszkékedhet. Vajon tényleg szükség van rá?

Hirdetés

A be quiet! legújabb fix kábeles tápegységcsaládja négy modellt foglal magában: a legkisebb 450 Watt leadására képes, és a széria 50-es lépésekben egészen 700-ig méretezhető. Ennek tudatában a StraightPower táp azon számítógépekhez készült, amelyek működéséhez rendkívül nagy energia szükséges. Bár a 700 Wattot kissé túlzásnak tartjuk, hisz véleményünk szerint az 550 Watt még egy csúcs CrossFire- vagy SLI-rendszert is képes elvinni, bő tartalékokkal.

 

 

bequiet2_small.jpg


A tápegység megfelel a legfrissebb ATX12V 2.2 szabványnak, amely kifejezetten a 12 voltos ág nagy terhelhetőségére koncentrál, így ezekből az új StraightPower négy darab ot kapott, egyenként 18 amper terhelhetőséggel. Hűtéséről egy hőmérséklet által vezérelt, fordulatszám-szabályzós, 12 centiméter átmérőjű halk ventilátor gondoskodik, bár a tesztpéldányhoz közel hajolva az zörgő hangot hallatott -- ám távolról ebből semmi sem hallatszik.


A tápegységek kábelei fix rögzítésűek, hosszúságuk megfelelő, elhelyezésük csak kisebb házakban okozhat némi fejtörést. Mindegyik tápegység két PCI Express tápcsatlakozóval és 20+4-es főtápcsatlakozóval, illetve egy 4+4-es processzor-tápcsatlakozóval van felszerelve. A tápegység maximális hatásfoka 83 százalék, de széles terheléstartományban képes 80 százalék körül teljesíteni.

 

 

bequiet1_small.jpg
 

A StraightPower család azok számára ajánlott, akik erős számítógéppel rendelkeznek, sok eszközt használnak -- ezáltal sok tápkábelre van szükségük --, és nem utolsósorban szeretik a jó minőségű, halk tápegységeket.


Adatok:

  • 600 watt összteljesítmény
  • 4 darab 12 voltos ág
  • ATX12V 2.2 és EPS12V 2.91 szabvány támogatása
  • Aktív PFC
  • Maximum 83%-os hatásfok
  • 120 milliméteres ventilátor
  • Megfelel a RoHS és WEEE szabványoknak

 

Értékelés:

Előny: Nagy teljesítmény, halk

Hátrány: Kicsit zörög a ventilátor

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.