Hirdetés

Beárazódott az MSI Vortex gamer számítógép



|

Az USA-ban 2199 dollárnál kezdődik a kukára emlékeztető PC.

Hirdetés

Dörzsölhetik a tenyerüket a tehetős gamerek, ugyanis piacra került a kukára emlékeztető MSI Vortex. A feltehetően az Apple Mac Pro által inspirált számítógépen bármilyen játék elfut, ám a nagy teljesítményű hardverek mellett az egyedi megjelenés is alaposan megdobta az árcéduláját. A háza olyan 27 centiméter magas, a térfogata 6,5 liter.

Hirdetés


Az Egyesült Államokban kétféle konfiguráció került piacra, a közös tulajdonságaik közül az Intel Core i7-6700K processzor, a két 128 gigabájtos SSD, az 1 terabájtos merevlemez, továbbá a két darab Killer E2400 hálózati vezérlő emelhető ki. Természetesen Wi-Fi vezérlő is található a számítógépben.


Az olcsóbbik konfiguráció ajánlott fogyasztói ára 2199 dollár (~620 ezer forint), ezért a fogyasztók 16 GB DDR4 memóriát és két SLI-ben összekötött NVIDIA GeForce GTX 960 videokártyát kapnak. A drágábbik modellért már 3999 dollárt (~1,13 millió forintot) kérnek a viszonteladók, ebben 32 GB memória és két GeForce GTX 980 grafikus kártya dolgozik.


(Forrás: Liliputing, MSI)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.