Hirdetés

Beépíthető USB 3.0-ás hub a Sharkoontól



|

Az 5,25 hüvelykes meghajtóhelyre beszerelhető hub 4 USB 3.0-ás portot kínál.

Hirdetés

Bár az USB 3.0-ás szabvány az utóbbi 12 hónapban nagy utat tett meg, a mai napig nem lehet azt mondani, hogy elterjedt lenne. A SuperSpeed elméleti maximális átviteli sebessége másodpercenként 5 gigabit, ami tízszer több, mint az USB 2.0 esetében (480 Mbps).

 

Sajnos a legújabb alaplapok sem kényeztetik el a felhasználókat ilyen csatlakozók szempontjából, hiszen a legjobbak is csupán egy vagy két darabot kínálnak. A Sharkoon ezen szeretne javítani legújabb kiegészítőjével, amely egy 5,25 hüvelykes meghajtóhelyre beszerelhető USB 3.0-ás hub.

 

A 67 x 103 x 26 milliméteres és 67 grammos eszközhöz egy 120 centiméteres USB 3.0-ás kábel jár, ezt kell a meglévő portba dugnunk, majd a hub ezután 4 darab csatlakozót kínál a túloldalon. A szükséges energia egy MOLEX csatlakozón keresztül érkezik. A kiegészítő hamarosan a boltokba kerül, ára 24,99 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.