Hirdetés

Befuccsol a Centrino?



|

Az új Centrino platform meghajtó programjai feleszik a memóriát

Hirdetés

Memory Consuming

A 2200 és 2945-ös sorozatú vezérlőkhöz kiadott legújabb frissítés befoltozza a biztonsági rést, de sajnos másik problémához vezet - olybá tűnik, hogy a 10.5-ös PROSet control panel súlyos "memória-éhségben" szenved.

A DailyTech egyik olvasója szerint a 24EvMon néven futó vezeték nélküli menedzselő szolgáltatás olykor nem tudja megszakítani a kapcsolatot a regisztrációs adatbázissal. Ez óriási memóriaigényként jelentkezik a szokásos használat közben.

Az Intel már tud a problémáról, de érdekes módon a rendszerépítőket hibáztatja azt állítva, hogy a gyártók átállítják az alapértelmezett beállításokat, és így egy új meghajtó érkezésekor specifikus frissítéseket kellene kiadniuk hozzá. Nem lehet még tudni, hogy az Intel egyáltalán fog-e lépni az ügyben, mindenesetre célszerű a noteszgépek gyártói oldaláról letölteni a meghajtó programokat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.