Hirdetés

Befutott a Gigabyte 990X-Gaming SLI alaplapja



|

Az AMD AM3+ foglalatú processzorait támogatja az új alaplap.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a harmadik olyan alaplapját, amely a G1.Gaming szériát erősíti és az AMD AM3+ foglalatú processzoraival kompatibilis. Ez lett a 990X-Gaming SLI. 

Hirdetés

Az alaplap értelemszerűen az AMD 990X lapkakészletére épül, és SLI-támogatást is nyújt az NVIDIA videokártyáihoz. 

Kezeli az AMD legújabb, FX-8370-es processzorát, de akár a 220 wattos fogyasztással rendelkező FX-9000 sorozatba tartozó lapkákkal is boldogul. 

Az ATX-es formátumú alaplap egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozóból kapja az energiát. 

Maximálisan 32 GB DDR3-2400-as memóriát támogat, kétcsatornás konfigurációban. Van rajta két PCI-Express 2.0 x16 és két PCI-Express 2.0 x1 slot, illetve egy PCI. Fért rá 20 Gbps-os M.2 slot, hat SATA port, két USB 3.1 és négy USB 3.0. 

A hálózati forgalomról az Intel I-218V gigabites Ethernet-vezérlője gondoskodik, a hangzásról a 10-csatornás audio. Az alaplap vételára valamivel 100 dollár fölött alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.