Hirdetés

Befutottak a takarékos OCZ SSD-k



|

120 és 240 GB-os tárhellyel érkeznek a Toshiba OCZ TL100-as meghajtói.

Hirdetés

Két új, pénztárcabarát SSD-t dob piacra a Toshiba, amelyek segítségével nagyobb befektetés nélkül is látványosan meg lehet újítani egy régebbi gépet. 

Hirdetés

Az OCZ TL100-as SSD két eltérő kapacitásban, 120 és 240 GB-os kiadásokban lesz elérhető. Mindkettőt a belépőkategóriába szánja a gyártó, tehát csodát nem, de gyorsabb működést és bootidőt lehet várni. 

Mindkét modellben közös, hogy a szekvenciális olvasás és írás maximális sebessége 550, valamint 530 megabájt másodpercenként. A másodpercenkénti I/O-műveletek száma 85 000 és 80 000. 

A 120 GB-os meghajtó összesen 30 TB adat írását teszi lehetővé az élettartama alatt, míg a 240 GB-os 60 TB-tal boldogul. Mindkettőre három év garanciát ad a Toshiba. A meghajtók 45 és 65 eurós árakon lesznek vihetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.