Hirdetés

Befutottak az első GeForce GTX 1080 Founders Edition kártyák



|

A Gigabyte, a Galax és az Inno3D is bemutatta a saját márkás verzióját.

Hirdetés

Hamarosan a piacon az NVIDIA legújabb videokártyája, a GeForce GTX 1080. A gyártók egyedi megoldásaira még várni kell, de a referenciamodellre épített első változatok megérkeztek. 

Hirdetés

A Gigabyte, a Galax és az Inno3D egyaránt bemutatták a saját verziós GeForce GTX 1080 Founders Edition grafikus vezérlőjüket. 

Az NVIDIA a mostani szériában 100 dolláros prémium felárral kínálja a referenciakártyáit - így jelentős kedvezménnyel lehet majd hozzájutni minden egyedi tervezésű modellhez. 

A mostani kártyák érdekessége, hogy technikailag semmilyen extrát nem nyújtanak az NVIDIA saját megoldásához mérten, ellenben a gyártók saját dobozában jelennek meg. 

A GeForce GTX 1080 Founders Edition videokártyák 699 dollárért lesznek beszerezhetőek, május 27-től. A gyártók egyedi megoldásai ezután érkeznek a piacra, 599 dolláros áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.