Hirdetés

Belépő szintű tápok a Scythe-tól



|

Két új belépő színtű tápegységet jelentett be Japán oldalán a Scythe.

Hirdetés

A Life Power modellek 400, valamint 500 Wattos változatban kerülnek majd forgalomba. Ahogy a címben is említettem ezek a tápok a belépő szintet képviselik, ugyanakkor ez minimálisan érződik a felszereltségen és technikai megoldásokon. A megfelelő felépítésre, minőségre és az alacsony zajszintre egyaránt nagy gondot fordítottak az egysége tervezésénél. A stabil és hosszú életű működést kimagasló minőségű kondenzátorok szolgálják, melyek 105°C-os hőmérsékletig képesek a megfelelő működésre. Az elektronika fel lett szerelve túláram, túlfeszültség és rövid zár elleni védelemmel is.

 

lifepower400.png

 

A megfelelő szellőzést egy 120mm-es ventilátor biztosítja, melynek pontos típusát egyelőre nem hozta nyilvánosságra, de várhatóan valamelyik jelenleg forgalomban lévő Scythe ventilátort szerelik a Life Power modellekbe.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.