Hirdetés

Belépőkategóriás SSD-vel frissít az A-Data



|

A 120 gigabájtos S510 2,5 hüvelykes, és a költséghatékony modellek kategóriájában indul.

Hirdetés

Az A-Data Technology bemutatta legújabb SSD-meghajtóját, amelyet kifejezetten pénztárca-barát modellnek szán. A 6 gigabit per másodperces SATA interfészen át működő adattároló az S510, amelynek kapacitása 120 gigabájt, méretét tekintve pedig 2,5 hüvelykes.

 

Az SSD-be a SandForce SF-2200-as vezérlője került, és a megszokottól olcsóbb, ám emiatt egyben lassabb MLC NAND Flash memórialapkák. A TRIM-támogatással rendelkező meghajtó becsült élettartama 1 millió üzemóra, a másodpercenként végezhető I/O-műveletek száma 85 000.

 

Az S510 maximális szekvenciális olvasási és írási sebessége 550 és 510 megabájt másodpercenként. A meghajtóhoz a dobozában található egy 3,5 hüvelykes keret is, a könnyebb beépíthetőség miatt. Az A-Data három év garanciát vállal az S510-re, az áráról azonban sajnos nem tett említést.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.