Hirdetés

Belépőkategóriás tápok a Zalmantól



|

A ZM-LE sorozat a költségtakarékos modellek között tűnne ki a mezőnyből.

Hirdetés

A gyártók számos olyan tápegységet mutatnak be, amelyek jobbnál jobb hatásfokkal vagy teljesítménnyel rendelkeznek. Noha ezek képesek kielégíteni a magasabb igényeket is, a rájuk kerülő árcédula nem feltétlen szimpatikus a felhasználóknak. Akik kevesebbet költenének ilyen célra, azoknak szánja új sorozatát a Zalman.

 

A ZM-LE széria a belépőkategóriában indul, és kompatibilis az ATX 2.3-as szabvánnyal. A tápegység-családban egy 400 és 500 wattos modell található, mindkettőt eredetileg a Fortron gyártja.

 

A PSU-k két 12 voltos ágat kínálnak, illetve harisnyázott kábeleket. A nem moduláris kialakítású tápokba egy hőmérséklet-vezérelt, 120 milliméteres ventilátor került. Az eszközök ára 28 és 36 euró.

 

Képforrás: overclockers.ua

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.