Hirdetés

Belépőszintű videokártyát dobott piacra az AMD



|

Olcsó, főleg HTPC-kbe szánt, alacsony profilú kártya látott napvilágot, a HD 6450 személyében.

Hirdetés

HD videó, és a kezelőfelület (Aero) gyorsítására lehet alkalmas a kis teljesítményű, ám halk és keveset fogyasztó AMD Radeon 6450. A 40nm-es csíkszélességen készülő Caicos kódnevű GPU 160 darab steam processzort, 4 ROP egységet, és 370 millió tranzisztort tartalmaz. A GPU frekvenciája gyártóként változik, 625 és 750 MHz-es határok között. A 64-bites buszon kapcsolódó memóriák lehetnek egyaránt GDDR5, vagy GDDR3 típusúak. Idle (nyugalmi állapot) módban 9 wattos, míg Load (teljes terhelés) 27 wattos fogyasztása több, mint baráti. A HDMI 1.4a támogatással is rendelkező kártya 50-60 dollár környékén lesz megvásárolható, ami több, mint kellemes ár.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.