Hirdetés

Belerondít a Ryzen startjába az NVIDIA



|

Február 28-án startolnak az AMD Ryzen processzorai, de az NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti is ekkor mutatkozhat be.

Hirdetés

Az AMD a Capsaicin & Cream eseményén indítja el formálisan a Ryzen asztali processzorait, február 28-án - azonban az NVIDIA belerondíthat az összképbe. 

Hirdetés

A rivális cég egy GeForce GTX-es eseményt szervezett a napra, amelyen várhatóan bemutatja a GeForce GTX 1080 Ti videokártyáját. Valószínűleg csak papíron, a boltokba csak márciusban kerülhet a grafikus vezérlő. 

Bár a GeForce GTX 1080 Ti egy videokártya, a Ryzen lapkák pedig processzorok, az NVIDIA időpont-választása mindenképpen azt a célt szolgálja, hogy elvonja a figyelmet az AMD-ről. Már csak azért is, mert elképzelhető, hogy a Vega grafikus kártyákra is kitér az AMD. 

A GeForce GTX 1080 Ti várhatóan ugyanazt a GP102-es lapkát használja, mint a jelenlegi zászlóshajó TITAN X Pascal. A vételára valahol 1000 dollár környékén lehet, figyelembe véve, hogy a TITAN X Pascal 1199 dollárba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.