Hirdetés

Bemutatkozott a Gigabyte GeForce GTX 1060 Xtreme Gaming



|

Ez a gyártó legerősebb GeForce GTX 1060-as grafikus vezérlője, 6 GB memóriával.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a legerősebb GeForce GTX 1060-as videokártyáját, amely a GTX 1060 Xtreme Gaming névre és a GV-N1060XTREME-6GD modellszámra hallgat. 

Hirdetés

Ez a vezérlő a 6 GB-os kiadásra épít, 1280 CUDA maggal. A GPU órajelét gyárilag 1645 MHz-re emelték, de ez GPU Boost mellett OC módban 1873 MHz (a gyári 1506 és 1709 MHz helyett). A GDDR5-ös memória órajelét 8008 MHz-ről 8316 MHz-re emelték. 

Értelemszerűen az órajelek miatt nagy hűtőt kapott a videokártya. Egy új-generációs WindForce 2X Xtreme Gaming egység tartja hűvösen a vezérlőt, ami 3-slotos. Két alumínium hűtőbordája van, három darab 8 milliméteres, közvetlen érintkezésű réz hőcsővel és egy pár 100 milliméteres, ellentétes irányokban forgó ventilátorral. 

A légkavarók a bordát hűtik, de a GPU tétlen állapotában kikapcsolva maradnak. Manuálisan bármikor megállíthatóak. 

Akad még RGB-s LED-es világítás, három DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0b és egy dual-link DVI csatlakozó. Sajnos a kártya ára ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.