Hirdetés

Bemutatkozott a HIS Radeon RX 460 iCooler OC



|

Gyárilag megnövelt órajelekkel dolgozik az egyedi PCB-re építő videokártya.

Hirdetés

A HIS bemutatta a legújabb grafikus vezérlőjét, a Radeon RX 460 iCooler OC-t. Ez egy egyedileg áttervezett, egyedi PCB-re építő videokártya. 

Hirdetés

Az energiát egy 6-tűs PCIe csatlakozóból kapja a kártya, amely gyárilag megnövelt órajelekkel dolgozik. A GPU 1090 MHz-en ketyeg, boost mellett ez az érték 1220 MHz-re emelkedik. A GDDR5-ös memória effektív órajele 7 GHz. 

A 2 GB memóriát a 128 bites memóriabusz kezeli. A hűtésről eközben egy egyszerűbb, ventilátorral kiegészített borda gondoskodik, amelyet a gyártó motívumai díszítenek (az ezüstös oroszlán).

A légkavaró kizárólag 60 Celsius-fok fölött kapcsol be, illetve 50 Celsius-fok alatt ismét lekapcsol, vagyis alapjáraton néma a grafikus vezérlő. 

A Radeon RX 460 iCooler OC videokártya 119,9 euróért vihető haza. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.