Hirdetés

Bemutatkozott a kompakt, LCD-kijelzős billentyűzet



|

Az Art Lebedev bemutatta az Optimus Popularist, amelyről kép is érkezett: kompakt formát kapott az LCD-gombokra épített billentyűzet.

Hirdetés

Szembenevetve a gazdasági válságot, az Art Lebedev bemutatta a legújabb luxusbillentyűzetét, az Optimus Popularis-t. Az eszközről már hallani egy ideje, most azonban már hivatalosan bemutatott fotó is érkezett róla, és néhány részlet. Ezúttal a kompakt kialakítást választották a fejlesztők, így semmi extra gomb nem került rá, csupán a legszükségesebbek.

 

Nincs numerikus rész, azonban az Fn gombbal választhatunk magunknak, ha akarunk. Eltűnt az Insert, Home, End, PgUp, PgDn gombcsoport is, ezeket másodlagos funkcióként találjuk meg a Popularis-on. Természetesen a dizájn fontosabb szempont ennél a billentyűzetnél, mint a funkció.

 

Ezen felül az F-gombsor alatt egy külön kijelzőt is találunk, amin testre szabható sorrendben különféle widgeteket rendezgethetünk. Ilyenek például az időjárás-jelző, e-mail-figyelmeztető és erőforrás-terhelés. Az Optimus Popularis-nak hosszú idő kellett, hogy idáig eljusson, azonban szerencsére hamarosan kapható lesz. Vagy még az idei év végén, vagy 2011 elején. A luxust mindenesetre meg kell fizetni: bár a 2400 dolláros Maximus-hoz képest "olcsó", még így is elképesztő, 1000 dolláros árcímke veszi körbe a Popularis-t.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.