Hirdetés

Bemutatkozott az ASUS ZenWatch



|

Özönlenek az okosórák az IFA kiállításon - az ASUS-nak is van egy.

Hirdetés

Gombamód szaporodnak az utóbbi hetekben az okosórák, a bejelentések kedvelt helyszíne pedig úgy tűnik, a 2014-es IFA kiállítás, amely számos újabb ilyen eszközt hozott. Ezek közé tartozik az ASUS megoldása is, a ZenWatch. A sokszor emlegetett tajvani viselhető eszköz Németországban és Amerikában már októberben elérhető lesz, 199 eurós áron. 

Hirdetés

Az órát természetesen a Google Android Wear rendszerével látták el, így pedig képes megjeleníteni a figyelmeztetéseket, távolról kezelni az okostelefon fényképezőjét, vezérelni a zenelejátszást, navigációs útmutatást adni, számolni a lépéseinket, feloldani a telefon zárolt kijelzőjét, prezentációkat kezelni, illetve mérni a pulzusunkat. 

Az óra rész kerete rozsdamentes acél, a szíj olasz bőrből készült. A töltést egy dokkolóval oldották meg a ZenWatch-nál. Bár forradalmi újdonságokat az ASUS nem mutatott be vele, és a Samsungot sem különösen izzasztja meg, mindenképp tetszetős alternatíva lesz a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.