Hirdetés

Bemutatkozott az OCZ Deneva 2 üzleti SSD



|

A 6 gigabit per másodperces SATA csatolófelületű meghajtók többféle méretben is elérhetőek.

Hirdetés

Az OCZ bemutatta legújabb adattárolóit, amelyeket kifejezetten az üzleti ügyfeleik számára készültek. A Deneva 2 szériába tartozó meghajtók eMLC NAND Flash memóriával dolgoznak, illetve a SandForce SF-2000-es családba tartozó vezérlőkkel.

 

A meghajtók többféle méretben is elérhetőek: így 1,8, 2,5 és 3,5 hüvelykes Deneva 2 SSD-k is választhatóak. Mindegyik 6 gigabit per másodperces átvitelre képes SATA csatolófelülettel rendelkezik, átviteli sebességük maximuma 550 megabájt másodpercenként, míg az egy másodperc alatt elvégezhető I/O-műveletek száma 80 000.

 

Az OCZ nem közölte az új meghajtók árait. Emellett egyelőre azt sem tudni, hogy a Deneva 2 széria milyen kapacitású modelleket kínál majd az üzleti ügyfeleknek.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.