Hirdetés

Bemutatkozott az új Sony PSP



|

Az új PSP kisebb, vékonyabb, és gyorsabb is elődjéhez képest.

Hirdetés

 

A Sony hivatalosan is bemutatta új kézikonzolját, a következő PSP-t. Első ránézésre nincs sok különbség a régihez képest - és valóban, nem a PSP 2-ről van szó, csupán egy frissített modellről. Ez már kisebb, vékonyabb, és gyorsabb is.

 

Az új PSP 33%-kal könnyebb, 19%-kal vékonyabb. A Sony azt ígéri, hosszabb üzemidejű lesz a készülék elődjénél, és sokkal gyorsabban is tölti majd be a játékokat. További újítás, hogy egy TV-kimenet is helyet kapott a konzolon, így akár a tévéképernyőt is használhatjuk majd megjelenítőként.

 

new_psp.jpg

 

A konzol két féle változatban lesz kapható. Az első szürke színű lesz, a csomagban a Daxterrel, a Family Guy UMD-s videókollekciójával, valamint egy 1 gigabájtos Memory Stick Pro Duo kártyával. A másik verzió fehér, Star Wars-designnal. Ehhez a Star Wars Battlefront: Renegade Squadron jár ajándékként. Mindkét csomag ára 200 dollár lesz (35.000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.