Hirdetés

Bemutatkoztak a Samsung új SSD-i



|

1 terabájtos kapacitásban is elérhető lesz a Samsung 850 PRO SSD.

Hirdetés

A Samsung bemutatta a legújabb SSD-meghajtóját, a 3D-s V-NAND technológiával gyártott Samsung 850 PRO-t. A Samsung saját megoldására épített adattároló elsősorban felsőkategóriás PC-kben tehet jó szolgálatot, ugyanis a rendhagyó cellastruktúra a sebességben, a tartósságban és az energiahatékonyságban jelent előrelépést. 

Hirdetés

A Samsung azt reméli, hogy a 850 PRO V-NAND SSD-vel a mozgó alkatrész nélküli adattárolók következő lépcsőfokára tette a lábait. Ami a sebességeket illeti, a SATA III-as csatolófelületet használó meghajtók maximális olvasási és írási sebessége 550 és 520 megabájt lehet másodpercenként, míg az I/O-műveletek száma 100 000 és 90 000. 

A megfelelő működési hőmérsékletről és az adatvesztés elkerüléséről a Dynamic Thermal Guard technológia gondoskodik. A sorozat 128, 256, 512 gigabájtos és 1 terabájtos modellekkel lesz elérhető, de sajnos még nem tudni, hogy nagyjából mennyiért. A Samsung 850 PRO széria mindenesetre már ebben a hónapban a boltokba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.