Hirdetés

Bemutatkoztak az alacsony profilú Gigabyte GTX 1050 kártyák



|

A sima és a Ti modellből is kínál apró gépházakba szánt kiadást a gyártó.

Hirdetés

Az alacsony profilú videokártyák egészen a közelmúltig nem örvendtek köztiszteletnek, hiszen általában rendkívül limitált teljesítményt nyújtottak, csak abszolút belépőkategóriás modellekből készültek ilyen verziók. Szerencsére változnak az idők, az elmúlt egy-két évben kiadott low profile kártyák többsége már a legújabb játékok futtatására is alkalmas, bár továbbra sem jelent kihívást a képességeik határainak feszegetése.


Hirdetés


A mini és megfizethető gamer számítógépek új sztárjainak az alacsony profilú NVIDIA GeForce GTX 1050 és GTX 1050 Ti tűnnek, így egyre több gyártó húz elő ilyeneket a kalapjából. Most a Gigabyte is beállt a sorba, az elkövetkező hetekben válnak majd elérhetővé az alacsony profilú, de két bővítőhelyet elfoglaló kártyái. A Gigabyte nem törődött a termékek szükségtelen "pimpelésével", a célravezető hűtőrendszerből és a villantós extrák hiányából ítélve nem hisszük, hogy felárat kell majd fizetni az alacsony profilú kialakításért.



A 16,7 cm hosszú kártyák egy kis túlhajtást is kaptak, bár a referencia órajelekhez képesti 10-20 megahertzes emelés inkább jelképes gesztus, mintsem nagybetűs OC.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.