Hirdetés

Bemutatkoztak az EVGA SuperNOVA G2L tápjai



|

LED-es világítással újítottak az EVGA legújabb tápegységei.

Hirdetés

Bemutatkozott az EVGA SuperNOVA G2L tápegység-sorozata, amely gyakorlatilag a SuperNOVA G2 LED-es világítással felturbózott szériája. 

Hirdetés

Az új modellek 80 Plus Gold hatásfokkal rendelkeznek, illetve ECO Control Fan rendszerrel. Ez utóbbi képes az alacsony és a közepes terheltségi szintek mellett nulla ventilátorzajt garantálni. A légkavaró csak akkor kapcsol be, ha feltétlen szükség van rá. 

A sorozat különlegességét a LED-es, fehér világítás adja, amellyel segít kitűnni. A tápok teljes mértékben moduláris kialakításúak, vagyis kizárólag azokat a kábeleket kell használni, amelyekre tényleg szükség van - így a légáram is javul a kinézet mellett. 

Az EVGA 750 és 850 wattos kapacitásban kínálja a tápegységeket, amelyekre 10 év garancia jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.