Hirdetés

Bemutató a világ leggyorsabb DDR3-as memóriájáról



|

Kimagasló sebesség elképesztő időzítések mellett.

Hirdetés

Egy részletesnek mondható, képekkel alátámasztott teljesítményteszt jelent meg az Xtremesystems fórumán a Corsair legújabb Dominator típusú memóriáiról. A TR3X6G2000C7GT jelöléssel forgalomba kerülő Dominator GT kitet kifejezetten az Intel Core i7 processzoraihoz ajánlja a gyártó, így az egyik lelkes fórumtag is eme platformon izzította be a háromszor 2 gigabájtnyi DDR3-as lapkákat.

 

dominator_gt.jpg
 

 

A 2000 MHz-re hitelesített modulok CL 7-8-7-20 időzítésekre képesek, alapfeszültségük 1,65 V. Meg nem erősített információk szerint a DHX bordák alatt az Elpida legújabb, 50 nanométeren készülő lapkái rejtőznek, melyek ultra alacsony feszültség mellett is óriási adatátvitelre képesek.

 

dominator_gt_config.gif

 

A tesztekhez egy Core i7 965 Extreme Edition processzort, két X58-as alaplapot, egy EVGA GeForce GTX 280-at és a Corsair 1000 W-os HX tápját hívta segítségül emberünk, mely komponensek mellett az alábbi eredményeket sikerült elérni.

 

dominator_gt_test_k.gif

Everest Ultimate Edition, HyperPi 32M
 
dominator_gt_test_2_k.gif

SiSoftware Sandra Bandwith Benchmark
 
dominator_gt_test_3_k.gif

WinRAR, POV-Ray 3.7, CineBench 10
 
dominator_gt_test_4_k.gif
 
3DMark Vantage

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.