Hirdetés

BenQ Joybee GP1 Mini Projector



|

Kétméteres képátló a BenQ mini projektorral.

Hirdetés

Véleményünk szerint megérte várni rá pár hónapot, mert rendkívül jól sikerült, főleg a színvisszaadása, hiszen tapasztalatunk szerint minden szín közel tökéletes volt. A 640 grammos készülék 40-től 200 centiméteres kép vetítésére alkalmas, az élesség manuálisan állítható, a trapéztorzítás-korrekció viszont automatikus, illetve kézzel finomhangolható.


A vetítő fényereje csak 100 ANSI lumen, ezért az élvezhető képminőség érdekében érdemes erősen árnyékolt vagy teljesen elsötétített helyiségben használni, viszont beállítható a falszín-korrekció, így nem csak fehér falra vetíthetünk (az viszont tény, hogy egy jó vászon rendkívül sokat dob az élvezeten). A GP1-ben sztereó hangszóró, illetve a hátulján egy USB-csatlakozó is helyet kapott, amelynek segítségével hordozható háttértárról játszhatunk le multimédiás tartalmakat (JPEG, GIF, BMP, TIFF, MPEG4, MJPEG, XVid, DivX stb) a projektor saját belső szoftverével, ami természetesen a feliratokat is kezeli.

 

benq_gp1.jpg
 

 


A Joybee GP1-essel elégedettek voltunk, főleg, hogy tok, távirányító és mini állvány is jár mellé, de vannak apró hátrányok, amelyek rontják a hordozhatósági mutatókat. Így például a bemenetek nem kaptak helyet közvetlenül a projektor házán (egy csatlakoztatható kábelkorbácson találhatjuk őket), plusz a külső tápegység is meglehetősen nagy helyet foglal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.