Hirdetés

BenQ M24 Full HD kamera, zsebre szabott mérettel



|

Napjainkban már nem elérhetetlen a videokamera, inkább csak az a kérdés, hogy mekkora a mérete?

Hirdetés

A Taiwanban székelő multinacionális vállalat tegnap dobta piacra a legújabb, 1080p FULL HD videokameráját, a BenQ M25-öt. Ez az új, zsebméretű kamera nyolcszoros optikai zoommal, és elektronikus képstabilizátorral (E.I.S.) van szerelve, mely giroszkópokkal dolgozik (GYRO szenzor), a hangot pedig beépített sztereo mikrofonnal rögzíti. Az éjszakai felvételekhez rendelkezik egy aprócska, de erős lámpával, mely LED alapú. A BenQ M25 ezen kívül számos hasznos szolgáltatást kínál, mint például a lassított felvétel, illetve az előre beállított képhatások, úgymint normál, art, szépia, negatív, fekete-fehér, vivid mód. A BenQ M25 1080p FULL HD kamera 2011 augusztusától lesz kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.