Hirdetés

Beperelte a Huawei a ZTE-t



|

A Huawei a mai napon pert indított a ZTE ellen szabadalom- és védjegybitorlás miatt a Fővárosi Bíróságon.

Hirdetés

Többek között Magyarországon is pert indított a Huawei a ZTE ellen.

A Huawei kénytelen volt megtenni ezt a lépést annak érdekében, hogy megvédje innovációit és bejegyzett szellemi tulajdonát Európában. Szeretnénk megszüntetni a Huawei szellemi tulajdonával kapcsolatos visszaélést, tárgyalásos úton rendezni a vitát és biztosítani technológiánk jogszerű használatát." - nyilatkozta Dr. Song Liuping, a Huawei jogi vezérigazgató-helyettese.

A perek azután indultak el, hogy a ZTE a felszólítások ellenére sem hagyott fel a szabadalmakat sértő termékek gyártásával.

A szellemi tulajdon a Huawei legnagyobb értékei közé tartozik. Ezért úgy érezzük, hogy ügyfeleink és részvényeseink felé is felelősséggel tartozunk azért, hogy a világ bármely joghatósága előtt, minden lehetséges módon megvédjük ezt az értéket. Visszaélés esetén minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy más vállalatok kizárólag a nemzetközileg elfogadott protokoll és gyakorlat szerint használhassák a Huawei szellemi tulajdonát" - tette hozzá Dr. Song.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.