Hirdetés

Besegít az Antec, ha Ryzen processzort veszel



|

Az Antec új rögzítőkitet biztosít a processzorhűtőihez: ezek a Ryzen CPU-k AM4-es foglalatát támogatják.

Hirdetés

Egyre több emberben fogalmazódik meg a gondolat, hogy ideje felújítani az asztali PC-t, erre pedig remek alkalmat jelent az AMD Ryzen processzorainak az érkezése. Ezekhez persze AM4-es foglalatú alaplap is kell, amire a régi CPU-hűtő nem rögzíthető. 

Hirdetés

Az Antec igyekszik megelőzni a kellemetlenségeket, ezért az általa értékesített processzorhűtők tulajdonosainak új rögzítőkiteket ad

A csomagok az Antec H600 Pro, H1200 Pro, C400, C40 és A40 Pro modelljeihez kérhetőek, és persze minden új modellhez már hozzá lesznek csomagolva. 

Aki szeretne ilyen kitet, az az Antec támogatói csapatán keresztül (europe.rma@antec.com) tud kérni: ki kell tölteni egy űrlapot, valamint a vásárlást igazolni (a számla fotója is elég) az AM4-es alaplapról vagy processzorról, illetve az Antec hűtőről. 

Hasonló akciót hirdetett a Scythe a Mugen 5-höz - a gyártó többi modelljéhez 3,99 euróba kerül a kit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.