Hirdetés

Betiltották a Samsung tabletet Amerikában



|

A Galaxy Tab és a Galaxy Tab 10.1 mellett több okostelefon is az Apple áldozata lett.

Hirdetés

Az Apple és a Samsung közötti szabadalomháború elképesztő méretűre duzzadt az utóbbi évek során. A két fél annak ellenére igyekszik keresztbe tenni a másiknak, hogy újra és újra kiderül; azért együtt is akarnak működni (az iPad 5 kijelzője úgy néz ki, Samsung lesz). 

Hirdetés

A Nemzetközi Kereskedelmi Központ most megint az Apple javára ítélt, és több Samsung termék importját és forgalmazását is betiltotta Amerikában. Ez elég nagy győzelem az almás cég számára, még akkor is, ha persze nem a legújabb Samsung tabletekről és okostelefonokról van szó. 

A betiltott eszközök listáját olyan tableteket gazdagítják, mint a Galaxy Tab és a Galaxy Tab 10.1, illetve olyan telefonok, mint a Galaxy S 4G, a Fascinate vagy a Captivate. Ezek mind a 7,479,949 (’949) és a 7,912,501 (’501) számú szabadalmakat szegik meg, amelyek a scrollozással és az audioki- és bemenettel kapcsolatosak. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.