Hirdetés

Bevásárolt a virtuális valósághoz a Logitech



|

A Logitech felvásárolta a Saiteket, aminek a virtuális valóság piacán is nagy hasznát veheti.

Hirdetés

A perifériák világában élen járó Logitech felvásárolta a gamer perifériákkal foglalkozó Saiteket. Az üzlet keretében 13 millió amerikai dollárt fizetett ki készpénzben a vállalat a MadCatznek. 

Hirdetés

Ujesh Desai, a Logitech gamer perifériáit egybegyűjtő Logitech G márka vezetője azt mondta, hogy szeretnék kiterjeszteni azoknak a gamer eszközöknek a körét, amelyekre a Saitek specializálódik. Eddig leginkább repülős szimulátorokra és versenykormányokra koncentrált a márka. 

Desai utalt arra is, hogy a Logitech G nagyot lép majd a virtuális valóság és a játékok piacán előre, azonban itt nem headsetekre kell gondolni, hanem más eszközökre. 

Az elmúlt években a Saitek egyre jobban az egyes konkrét játékokra specializálódott, különböző célpiacokra tört be. A Logitech G ezzel szemben a tömegeknek ad el kontrollereket. 

A Logitech a Saitek segítségével olyan kontrollerekkel állhat elő a VR-játékokhoz, amelyek konkrétan egy-egy címhez lettek kifejlesztve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.