Hirdetés

BFG: tuningolt GeForce érkezik



|

Újabb, túlhajtott versenyző érkezik az NVIDIA 9000-es szériájából.

Hirdetés

A BFG Technologies szép csendesen piacra dobta legújabb videokártyáját, ami alapvetően egy 9800 GTX+. A kártya az NVIDA 55 nm-es technológiával készült G92b GPU-jára alapul, amit gyárilag kicsit feltuningoltak. Az órajeleken kívül semmiféle változás nincs a többi 9800 GTX-hez képest, még a hűtés is a megszokott referencia megoldás.

bfg_9800gtxoc.jpg

 

A kártya BFG 9800 GTX+ OC néven került forgalomba. A gyári túlhajtás eredményeképpen a grafikus mag 738 MHz helyett 780 MHz-n fut, ami elég szép teljesítmény. A memórián nem sokat tudtak változtatni, 2 200 MHz helyett 2 250 MHz-n ketyegnek, de azért ez is valami. A shaderek órajeleit is sikerült kicsit feljebb tornászni a referencia kártyákhoz képest: 1 836 MHz helyett 1 890 MHz-n futnak. A kártya ára 160 euró Ausztriában, de nálunk valószínűleg valamelyest többe fog kerülni, ahogy azt már megszokhattuk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.