Hirdetés

Biometrikus USB meghajtó a Sony-tól



|

Beépített biometrikus leolvasóval rendelkezik a Sony flash-meghajtója.

Hirdetés

Korábbi hírünre visszatérve, immár képeket is tudunk mutatni erről az érdekes megoldásról. A ’Micro Vault with Fingerprint Access’ 128 megabájt memóriával rendelkezik, és várhatóan novemberben kerül forgalomba az USA-ban és Európában, 130 eurós (150 dolláros) áron. A jelenlegi – leolvasó nélküli – modell ára 100 euró. Amellett, hogy hozzáférést biztosít az USB eszközben tárolt adatokhoz, az ujjlenyomat leolvasó felhasználható a számítógépes terminál őreként, amelyhez csatlakoztatták. A Sony több alkalmazást is kínál a windowsos gépekhez, pl. rajta keresztül nyitható meg a képernyővédő, vagy adható felhasználói szintű hozzáférés a merevlemezen lévő adatokhoz.





Az eszköz 10 ujjlenyomatot képes tárolni, támogatja mind az USB 1.1, mind az USB 2.0 felületet a vonatkozó 1 ill. 5,5 megabájt/másodperces maximális olvasási sebességen. A szerkezetet a Windows 98, 98SE, ME, 2000 Professional és az XP operációs rendszereket futtató gépekhez lehet felhasználni, ill. csak tároló funkcióval a Mac OS X 10.2 és az ennél magasabb verziót futtató gépekkel. Itt az ujjlenyomat leolvasás nincs támogatva.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.