Hirdetés

Bírja a strapát a HP iskolásoknak készült laptopja



|

Visszaforgatható érintőkijelzőt kapott a különleges ProBook.

Hirdetés

Bajban vannak a digitalizálódó iskolák, hiszen a tanulók rendelkezésére bocsájtott tableteken és notebookokon nem csak a szükséges szoftvereknek kell futniuk, a strapabíróság van ugyanennyire fontos szempont. A Chromebookok ugyan olcsóak, de az iskoláknak kínált legtöbb modell könnyen kileheli a lelkét egy váratlan megreptetés hatására. A lehetőséget meglátva a HP bejelentette a konvertibilis ProBook x360 Education Edition laptopját, amely a vállalat szerint megfelel a MIL-STD-810G szabványnak. Nem csak por- és cseppálló, de érdemi mechanikai sérülések nélkül kibírhat 76 centis eséseket az iskolapad lapjáról.


Hirdetés


A HP ProBook x360 Education Edition 2016. december 16-tól lesz elérhető az Egyesült Államokban, a legolcsóbb konfigurációja 329 dollárba fog kerülni. Érdekesebb specifikációk: 11,6 hüvelykes és 1366×768 pixeles érintőkijelző, Intel Celeron N3350 vagy Pentium N4200 processzor, legfeljebb 8 GB RAM, 64 GB-os eMMC vagy 128 / 256 gigabájtos M.2 SSD, USB 3.1 Type-A és Type-C csatlakozók, Wi-Fi ac, Windows 10.



(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.