Hirdetés

BitFenix Outlaw - midi torony játékosoknak



|

A kívül-belül fekete Outlaw elsősorban alacsony árával igyekszik hódítani.

Hirdetés

A BitFenix legújabb háza a midi tornyok kategóriájában indul, és elsősorban az alacsony árával igyekszik felhasználókat hódítani. A játékosoknak szánt ház SoftTouch bevonatot kapott, és kívül-belül feketére festették. Az Outlaw a hosszabb videokártyák befogadására is alkalmas.

 

A BitFenix újdonsága 438 x 180 x 478 milliméteres. A felülre helyezett I/O-panel négy darab USB 2.0-ás portot kínál. A házban négy 5,25, egy 2,5 és négy 3,5 hüvelykes meghajtóhely található. Ezek mindegyike szerszám nélkül szerelhető. A tornyot vízhűtésre is előkészítették, hátul ugyanis két előrefúrt lyuk található.

 

Alaphelyzetben az Outlaw egy hátulra elhelyezett, 120 milliméteres ventilátorral érkezik, azonban a felhasználók további hét darab légkavaróval bővíthetik azt. A szeptembertől kapható házért a BitFenix 39 eurót kér majd.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.