Hirdetés

Bivalyerős moduláris táp a Huntkey-től



|

A Huntkey X7 valószínűleg a legerőforrás-igényesebb játékosokat is képes kiszolgálni, a moduláris tápegység ugyanis 900 wattot tud leadni, kiváló hatásfok mellett.

Hirdetés


Azok, akik egy erős és megbízható gépet szeretnének építeni, vagy csak őrült játékosok, tudják jól, hogy a gyors processzorokhoz és a több videókártyához sok erő kell, különben nem kapunk stabil rendszert. A Huntkey új tápegysége, az X7, a felsőkategóriás gépeket is képes kiszolgálni.


A PSU magas hatásfokkal dolgozik (ezüst minősítésű 80 PLUS tanúsítványt kapott), a smart fanhoz pedig feszültségszabályozó is társul. A táp úgy dolgozik - a hűtési szükségletektől függően -, hogy mindig a leghalkabb környezetet biztosítsa. Nem mellesleg moduláris is, tehát elég azokat a kábeleket rádugnunk, amikre tényleg szükségünk van.


Az X7 összesen 900 wattot tud leadni, amellyel a gyártó reményei szerint a játékosokat is képesek kiszolgálni, méghozzá a kategóriához mérten megfizethető áron. Az öt darab +12V-os ággal szerelt tápegység az SLI és CrossFire módokat, valamint az Intel és AMD processzorokat egyaránt támogatja. Sajnos nem tudni, hogy mikor és mennyiért lesz kapható a Huntkey X7.

 

huntkeyx7900psu.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.