Hirdetés

Biztonságos és ütésálló HDD a LaCie-től



|

A LaCie új külső merevlemeze ütésálló házat és biometrikus ujjlenyomat-olvasót is kapott.

Hirdetés

A LaCie rendszerint nagyszerű dizájnt alkalmaz termékein, azok elnevezésével azonban kissé gondban van: legújabb merevlemeze is a Rugged Safe nevet kapta. A külső HDD kívül-belül biztonságos megoldást jelent.

 

Az 500 gigabájtos vagy 1 terabájtos merevlemezt egy ütésálló ház veszi körbe, aminek a tetején egy biometrikus ujjlenyomat-olvasó foglal helyet. Emellé 128 bites AES-titkosítás is védi a tárolót, amelyhez maximum 10 különálló felhasználó regisztrálható.

 

Az USB-n és FireWire-ön elérhető tároló sajnos sem az USB 3.0-át, sem az eSATA-t nem támogatja. A biztonságnak azonban ára van, így a kisebbik, 500 gigabájtos modell 189 dollárba kerül, míg az 1 terabájtos változatért 299 dollárt kérnek. Érdekesség, hogy az ujjlenyomat-olvasó nélküli változatok ára csak a kétharmada az új tárolók vételárának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.