Hirdetés

Biztos, hogy kapsz Ryzen 7 processzort



|

Világszinten 1 millió Ryzen 7 processzorral várja a vásárlókat az AMD, vagyis várhatóan nem lesz készlethiány.

Hirdetés

Március 2-án jelennek meg a boltokban az AMD első Ryzen processzorai. A kezdetekben csak három csúcskategóriás Ryzen 7 CPU lesz kapható. 

Hirdetés

A 499 dolláros Ryzen 7 1800X-et a 399 dolláros Ryzen 7 1700X, valamint a 329 dolláros Ryzen 7 1700 kíséri. 

Mivel elég nagy figyelem övezi a Ryzen processzorokat, ezért egyre több emberben merül fel a kérdés, hogy vajon lesz-e kellően nagy készlet a vásárlók kiszolgálására? Vagy minden PC-s áruházban készlethiánnyal kezdődik a Ryzen pályafutása? 

Tajvani iparági források alapján az AMD igen nagy készlettel várja a startot. Világszinten 1 millió lapkával indít a vállalat. Ez arra utal, hogy a cég tényleg hisz a sikerben, és bízik benne, hogy ilyen árakon gazdára talál 1 millió CPU-ja. 

A Ryzen startját több mint 80 új alappal kísérik a partnergyártók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.