Hirdetés

Biztos, hogy készül az HTC Nexus 8



|

A Google I/O-n mindenesetre nem mutatták be az új táblagépet.

Hirdetés

A Google az idei fejlesztői konferenciáján sok újdonságot bemutatott, de ezek közül sajnos kimaradt a sokat pletykált Nexus 8 táblagép. Az ASUS által eredetileg két éve az útjára indított Nexus 7 utódja így még mindig várat magára. 

Hirdetés

Egyes források szerint állítólag a Nexus 8-at eleve nem is tervezte most bemutatni a Google, és bár az érkezés időpontja ismeretlen, biztos, hogy készül az HTC gyáraiban a tablet. A megjelenése egyébként egyre időszerűbb a Google számára, hiszen bár a Nexus 7 kedvező és sikeres alternatíva volt a piacon, az egyre fokozódó versenyben nem engedhetik meg a frissítés végtelenségig való halogatását. 

Amennyiben tényleg az HTC gyártja a Nexus 8-at, akkor az a cég számára remek hír, elvégre a szebb napokat is megélt vállalat termékkínálata jelenleg igen szegényes. Bár az HTC Fyler keretében már próbálkoztak saját táblagéppel, de a projekt kudarcba fulladt. A Nexus 8 a hírek szerint az utolsó Nexus eszköz lesz, a platform egységesítéséről a jövőben az Android L szoftveresen gondoskodik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.