Hirdetés

Biztosra megy a Scythe Fuma CPU-hűtje



|

Akár három ventilátorral is boldogul a csúcsteljesítményű CPU-hűtő.

Hirdetés

Hamarosan elstartol a Scythe legújabb csúcsteljesítményű processzorhűtője, a Fuma. A kódneve SCFM-1000. 

Hirdetés

A Fuma D-típusú, vagyis két alumínium hűtőbordát is alkalmaz annak érdekében, hogy jobban elossza a hőt a légáramnak. A nagyobb felületekre a hőt összesen hat darab, egyenként 6 milliméteres nikkelezett réz hőcső szállítja. 

Természetesen az alap rézből van, nikkelezve. 

Gyárilag egy pár 120 milliméteres PWM-vezérelt ventilátort kapunk a hűtőhöz, ami viszont egyenesen hárommal is elboldogul. 

A légkavarók 300 és 1400-as percenkénti fordulatok között tudnak dolgozni, 79 CFM levegőt szállítva egyenként, 28 dBA-s zajszint mellett. 

A hűtő 137 x 130 x 149 milliméteres, és 920 grammot nyom a mérlegen, a ventilátorokkal együtt. 

Minden modern foglalat támogatott, így az LGA115x, az LGA2011v3, az LGA1366, az LGA775, az AM3+, illetve az FM2+. Még ebben a hónapban megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.