Hirdetés

Black Hornet ház a Xilence-től



|

Az átlagos tudású torony a több videokártyára építő konfigurációkat is támogatja.

Hirdetés

A számítógépházak piaca folyamatosan bővül, az egyik legújabb torony pedig a Xilence-től érkezett, és Black Hornet névre hallgat. Az újdonság nem a felsőkategóriát célozta meg, ennek ellenére viszonylag magas ára van.

 

A 89,90 eurós Black Hornet 200 x 493 x 490 milliméteres. Négy 5,25 hüvelykes és négy 3,5 hüvelykes meghajtóhelyet kínál, továbbá két 2,5 hüvelykeset az SSD-khez. A ház tetejére egy szintén ekkora dokkoló is került.

 

Az elöl 120, hátul 140 milliméteres ventilátorral ellátott ház elején eSATA és USB 3.0-ás port is kapott helyet. Belül több-GPU-s konfigurációnak is van hely, legyen az SLI vagy CrossFireX. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.