Hirdetés

Black szériás hibrid HDD a WD-től



|

Mivel az ultrabookok jövőjét jelenthetik a hibrid merevlemezek, a Western Digital sem akart lemaradni.

Hirdetés

A hibrid meghajtók ötvözik az SSD-k gyorsaságát és a HDD-k kapacitását, éppen emiatt pedig az ultrabookok jövőjét jelenthetik. A Western Digital sem akart lemaradni, így az idei CES-en a Black szériáját is bemutatta. 

A sorozat egyelőre két modellből áll, egy 500 gigabájtos és egy 1 terabájtos HDD-ből. Mindkettő egy hagyományos HDD, NAND Flash lapkákkal kiegészítve (amiket az SSD-kben és pendrive-okban is használnak). A kisebbik modell 500 gigabájtjához 24 GB Flash tárhely tartozik, 2,5 hüvelykes méretben, 5 milliméter vastagságban.

Az 1 terabájtos modellhez ugyanennyi NAND kapacitás jár, a meghajtó viszont már 7 milliméteresre hízott. Az árak és a teljesítményadatok egyelőre ismeretlenek, az OEM partnerek viszont már kaptak tesztpéldányokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.